Dorëza për timon

 

163060 “VELO-GRIP” DORËZA PËR MTB KALTËR ZEZË
163062 “VELO-GRIP” DORËZA PËR MTB HIRI- ZEZË
163062 “VELO-GRIP” DORËZA PËR MTB KUQ- ZEZË
163048
DORËZA PËR BMX
163023
DORËZA PËR PONY PVC
163010
DORËZA PËR MTB PREJ GOMËS
163004
DORËZA PËR MTB PREJ GOMËS NË FORMË GUASKËS
163011
DORËZA PËR MTB PREJ SFUNGJERI
NË NGJYRË
163002
DORËZA PËR MTB PREJ SFUNGJERI
163036
DORËZA PËR MTB PREJ GOMËS
163006
DORËZA PËR BICIKLET GARE PREJ SFUNGJERI PREJ 4 PJESËVE
163021
“MARIKOO” DORËZA PËR MTB COMFORT
163038
DORËZA PËR MTB SHIFT PREJ GOME SH92mm
163052
DORËZA PËR MTB PREJ GOME DINO,DELF,BMX
163110
“TIOGA” D PFLANGE DORËZA PËR MTB TË ZEZA 125mm
163114
“TIOGA” MUSHY DORËZA PËR MTB ZEZË-KUQE 120mm
163115
“TIOGA” MUSHY DORËZA PËR MTB ZEZË-KALTËR 120mm
163116
“TIOGA” MUSHY DORËZA PËR MTB ZEZË-VERDHË 120mm
163111
“TIOGA” GRITTY DORËZA PËR MTB ZEZË-BARDHË 120mm
163112
“TIOGA” GRITTY DORËZA PËR MTB ZEZË-KALTËR 120mm
163113
“TIOGA” GRITTY DORËZA PËR MTB ZEZË-VERDHË 120mm
163039
DORËZA PËR MTB PVC GRIP-SHIFT 92mm
163046
DORËZA PËR TIMON SFUNGJER ME MBËSHTJELLËS TË LËKURËS
195504
“SRAM” SHIRIT PËR MBËSHTJELLJEN E TIMONIT NGA PLUTONI E KUQE
195508
“SRAM” SHIRIT PËR MBËSHTJELLJEN E TIMONIT NGA PLUTONI E ZEZË
195500
“SRAM” SHIRIT PËR MBËSHTJELLJEN E TIMONIT NGA PLUTONI E KALTËRT
195506
“SRAM” SHIRIT PËR MBËSHTJELLJEN E TIMONIT NGA PLUTONI E VERDHË
195502
“SRAM” SHIRIT PËR MBËSHTJELLJEN E TIMONIT NGA PLUTONI E BARDHË
195510
“SRAM” SHIRIT PËR MBËSHTJELLJEN E TIMONIT NGA PLUTONI DHE GOMA PËR FRENA E KUQE
195510
“SRAM” SHIRIT PËR MBËSHTJELLJEN E TIMONIT NGA PLUTONI DHE GOMA PËR FRENA E BARDHË